ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Κάτω από το όνομα χώρου www.meltys.gr λειτουργεί ένα διαδικτυακό κατάστημα που στοχεύει στην πώληση προϊόντων κηροπλαστικής και συναφών ειδών. Η αποδοχή των ακόλουθων όρων καθιστά τον αγοραστή υπεύθυνο για την ανάγνωση και κατανόηση της συμφωνίας που αποδέχεται. Σε περίπτωση αποριών και ανάγκης για διευκρινίσεις σχετικά με την αποστολή, τις πληρωμές και τις εγγυήσεις, το www.meltys.gr δεν φέρει ευθύνη εκτός αν υπάρξει αίτηση από τον αγοραστή.

Το meltys.gr είναι ιδιοκτησία του Γεωργίου Παπαγεωργίου ατομική επιχείρηση με έδρα στην Χαλδείας 59 Ελληνικό, Αθήνα (Α.Φ.Μ: 137539890, Δ.Ο.Υ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΚ:16777)

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του meltys.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το meltys.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με το υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του meltys.gr.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για την διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.meltys.gr, απαιτείται η κοινοποίηση ορισμένων προσωπικών δεδομένων, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως για λόγους ασφαλείας. Τα απαιτούμενα στοιχεία περιλαμβάνουν:

Ονοματεπώνυμο
Διεύθυνση
Αριθμός τηλεφώνου
Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου
Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, απαιτούνται επιπλέον:
ΔΟΥ
ΑΦΜ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μόνο εντός Ελλάδας. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαρκέσει 1-5 εργάσιμες μέρες αναλόγως τον προορισμό (απόσταση, δυσκολία σε πρόσβαση). Σε περιπτώσεις καθυστέρησης παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. κλείσιμο οδών λόγω απεργιών ή ακραίες καιρικές συνθήκες) η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Κόστος αποστολής: 3,00€
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 40€

Σημείωση: Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:30 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη.
Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:30 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ / ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Η πολιτική επιστροφών και αλλαγών προϊόντων στον ιστότοπο “meltys.gr” περιγράφεται ως εξής:

 1. Επιστροφή Προϊόντων:
  • Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
  • Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία τους να μην έχει υποστεί ζημιά.
  • Οι επιστρεφόμενοι προϊόντα πρέπει να είναι σωστά συσκευασμένα από τον καταναλωτή για να αποφευχθούν ζημιές κατά τη μεταφορά.
  • Οι δαπάνες αποστολής για την επιστροφή προϊόντων βαρύνουν τον καταναλωτή.
 2. Αλλαγή – Αντικατάσταση Προϊόντος:
  • Για αλλαγή προϊόντος, ο καταναλωτής πρέπει να επικοινωνήσει με το κατάστημα μέσω email ή τηλεφώνου.
  • Εάν το νέο προϊόν έχει διαφορετική αξία, ο καταναλωτής πρέπει να καλύψει τη διαφορά του ποσού.
 3. Υπαναχώρηση (Επιστροφή Χρημάτων):
  • Οι επιστροφές χρημάτων μπορούν να γίνουν είτε με πίστωση στον λογαριασμό του καταναλωτή για μελλοντικές αγορές, είτε με επιστροφή σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Η επιστροφή χρημάτων απαιτεί τη συνοδεία της απόδειξης λιανικής πώλησης.
  • Η επιστροφή χρημάτων μπορεί να διαρκέσει έως 5 εργάσιμες ημέρες.
 4. Λάθος Αποστολή Προϊόντος:
  • Σε περίπτωση λάθος αποστολής προϊόντος, οι επιστροφές είναι δωρεάν και πρέπει να προηγηθεί ενημέρωση μέσω email ή τηλεφώνου.
 5. Ακύρωση Παραγγελίας:
  • Για ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή μέσω courier, ο καταναλωτής πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το κατάστημα.

Οι παραπάνω όροι και προϋποθέσεις διέπουν τη διαδικασία επιστροφής, αλλαγής, υπαναχώρησης (επιστροφή χρημάτων) και ακύρωσης παραγγελίας στον ιστότοπο “meltys.gr”. Είναι σημαντικό να τηρούνται αυτοί οι όροι για την ομαλή επεξεργασία των διαδικασιών.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η διαδικασία που περιγράφεται για τις συναλλαγές στο “meltys.gr” μέσω της υπηρεσίας Nexi e-commerce της Alpha Bank είναι η εξής: 

Ο πελάτης πραγματοποιεί τις αγορές του στο e-shop. Αφού επιλέξει τα προϊόντα που επιθυμεί να αγοράσει, μεταβαίνει στη διαδικασία πληρωμής. 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 ·         Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: ALPHABANK: GR0701401540154002002008878 Δικαιούχο: Παπαγεωργίου Γεώργιος Ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να αποστείλει το ονομαστικό καταθετήριο με  email (info@meltys.gr) ώστε να επιβεβαιωθεί και να ολοκληρωθεί η παραγγελία. Η διαδικασία αποστολής ξεκινά σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα που παρελήφθη το ονομαστικό καταθετήριο από το www.meltys.gr

 ·         Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Ο ιστότοπος παρέχει την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Nexi e-Commerce» της Nexi Payments Greece S.A. Αυτόματα ανακατευθύνεται στην ειδική σελίδα πληρωμών του Nexi e-commerce. 

Στη σελίδα αυτή, ο πελάτης ενημερώνεται για το συνολικό ποσό των αγορών του και προβαίνει στην εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας του. Η πληρωμή εκτελείται με απόλυτη ασφάλεια από το Next e-commerce της Alpha Bank.

 Ασφάλεια συναλλαγών

 Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Nexi e-Commerce» της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή με επιτυχία, το Nexi e-commerce αυτόματα ενημερώνει το “meltys.gr” για την επιτυχία της συναλλαγής. Ο πελάτης λαμβάνει επιβεβαίωση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής και μεταφέρεται πίσω στο e-shop. 

Η διαδικασία αυτή εξασφαλίζει την ασφάλεια των πληρωμών και την προστασία των προσωπικών και χρηματικών δεδομένων των πελατών κατά τη διάρκεια της συναλλαγής προφέροντας στους Πελάτες μας σύγχρονες δυνατότητες ηλεκτρονικών πληρωμών, μεγιστοποιώντας την ικανοποίησή τους από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Ο ιστότοπος παρέχει την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Nexi e-Commerce» της Nexi Payments Greece S.A.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Nexi e-Commerce» της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

credit card banner